miércoles, 6 de octubre de 2010

Txaranga - Cabra del Camp

199 seguidors es van reunir al El Tigre Stadium, on les condicions per a la pràctica de qualsevol esport eren molt bones. L'entrenador del Txaranga va escollir un 4-4-2 per començar el partit. Els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Rabl - Torrejón, Donado, Irazagorria, Lleixà - Munter, Corsten, Madariaga, Soler - Arizmendi, Mariano Romero.

El Godard va sortir al camp amb un 4-3-3 d'inici. El porter, de fet, no s'havia tret les vambes d'anar pel carrer, i va haver de tornar al vestidor a corre-cuita, per calçar-se les botes de futbol. L'entrenador va seleccionar els següents jugadors: Pueyo - Vargas, Elosegui, Ardalić, Telega - Armenté, Casanovas, Gomensoro - Rodríguez, Kutlašić, Almazán.

El contraatac va ser la tàctica escollida per Txaranga en aquest partit. Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Luis Torrejón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Txaranga. En Aleksander Telega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament. Els jugadors de Godard no semblaven gaire habituats a la tàctica que havia ordenat l'entrenador, ja que en aquests moments només mostraven un nivell insuficient d'organització. Josep Lluís Soler va incrementar l'avantatge de Txaranga amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta. Els jugadors de Godard semblava que juguessin al pati de l'escola, la seva organització tenia un nivell insuficient. El marcador reflectia un 2 - 0 al final de la primera part. Txaranga, amb una possessió del 59 per cent, va dominar aquests 45 minuts.

L'entrenador de l'equip Godard va recordar les tàctiques als seus jugadors durant el descans, que van augmentar el seu nivell d'organització tàctica a notable. Al minut 47, Godard va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Pedro Tomás Rodríguez va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra. Els homes de Godard encara estaven descentrats pensant en l'avorrit vídeo de motivació que els va mostrar l’entrenador abans de sortir al camp, i només tenien un nivell insuficient d’organització. El 3 - 1 va pujar al marcador quan Txaranga va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josep Lluís Soler des de dins de l'àrea. Amb el partit dat i beneït, els jugadors de Txaranga aguantaven el resultat concentrant-se en defensar i fent un rondo al mig del camp mentre els aficionats cridaven a cada passada. Una meravellosa centrada de Josep Lluís Soler va anar directament als peus de Juan Manuel Arizmendi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1. Al minut 84 els aficionats de Godard van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Aleksander Telega va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret. L'àrbitre va sancionar amb targeta groga a Llibert Lleixà de Txaranga per clavar-li els tacs a un rival al panxell. Txaranga va controlar la pilota, amb un 56% de possessió.

El jugador més determinant de Txaranga va ser sens dubte Josep Lluís Soler. José Madariaga, però, va decepcionar els seus seguidors. En Slaviša Kutlašić va fer un partit admirable per a Godard. Zoran Ardalić, en canvi, va destacar pel contrari, ja que no va deixar de posar la zitzània entre els jugadors del seu propi equip! El partit va acabar 4 - 2.