sábado, 2 de octubre de 2010

The Mugiwaras - Jean Luc CF

Les botigues de l'estadi The MuGiWaRaS Arena van fer l'agost venent paraigües als 1461 valents que no es van deixar espantar pels núvols. Després de tot, però, no va arribar a ploure. El MuGiWaRaS va saltar al terreny de joc amb un 4-4-2 com a sistema tàctic. Els titulars van ser: Pombo - Esquius, Gorostiaga, Delicado, Foncueva - Culebras, Tainta, Agruchave, Cantó - Utrera, Mayals.

El sistema tàctic escollit per l'entrenador del Godard va ser un 4-3-3. L'entrenador va seleccionar els següents jugadors: Pueyo - Vargas, Elosegui, Moar, Maldonado - Armenté, Rada, Gomensoro - Rodríguez, Puerto Collado, Gassol.

Els jugadors de MuGiWaRaS tenien tendència a passar la pilota cap a la banda per intentar atacar des d'allà. En Pancho Foncueva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent. L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alibiades Moar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1. Miguel Ángel Gorostiaga no va poder aturar Jaime Gassol de Godard, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 22 el 0 - 2. Juan Manuel Maldonado, de Godard, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Zoran Ardalić el va substituir. Godard van tenir certs problemes tàctics, ja que només eren capaços de mostrar un nivell horrible d'organització. MuGiWaRaS va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 35 que Roque Pueyo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora. Mentre els jugadors s'encaminaven cap al vestidor, 0 - 2 era el resultat de la primera part. MuGiWaRaS portava la batuta del partit, amb un 52 per cent de possessió de l'esfèrica.

Durant el descans, els jugadors de Godard van assimilar la informació tàctica que els donava l'entrenador, que els va fer pujar el nivell d'organització fins a acceptable. L'àrbitre va mostrar a Pancho Foncueva de MuGiWaRaS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere. El jugador de Godard Jaime Gassol va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Olgierd Marud va entrar en el seu lloc. Els homes de Godard encara estaven descentrats pensant en l'avorrit vídeo de motivació que els va mostrar l’entrenador abans de sortir al camp, i només tenien un nivell insuficient d’organització. En Manuel Utrera de MuGiWaRaS va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda. Bernat Mayals de MuGiWaRaS es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival. En Noelio Puerto Collado de Godard va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carles Casanovas va prendre el seu rol al minut 77. Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olgierd Marud de Godard l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 79 de partit. Al minut 80, Adolfo Elosegui va augmentar l'avantatge de Godard a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó. Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Olgierd Marud va augmentar l'avantatge de Godard a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal. La dinàmica del partit començà a canviar quan l'entrenador de Godard va decidir tancar els seus jugadors a la seva meitat del camp per defensar el resultat. Els jugadors de Godard no semblaven gaire habituats a la tàctica que havia ordenat l'entrenador, ja que en aquests moments només mostraven un nivell pobre d'organització. El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Adolfo Elosegui al minut 84. El domini dels 45 minuts va correspondre a Godard amb un 56 per cent de la possessió de l'esfèrica.

El millor jugador de MuGiWaRaS va ser Manuel Utrera. David Tainta, en canvi, va destacar pel contrari, ja que no va deixar de posar la zitzània entre els jugadors del seu propi equip! El millor rendiment a les files de Godard el tingué clarament en Olgierd Marud. En canvi, Zoran Ardalić va fer el paper de la trista figura. El partit va acabar 0 - 5.